Мінімальне замовлення 10000 грн.

Ніж обробний 152мм PROFISSIONAL MASTER TRAMONTINA - 24621/016

  •  Ніж обробний 152мм PROFISSIONAL MASTER TRAMONTINA - 24621/016
    Артикул:
    24621/016
    Немає в наявності
  • 389.00грн.

просмотр 134

Теги: Ніж, обробний, 152мм, PROFISSIONAL, MASTER, TRAMONTINA, 24621/016

Артикул: 24621/016
Ніж PROFISSIONAL MASTER blue
Матеріал леза: нержавіюча сталь
Матеріал рукоятки: поліпропілен з покриттям Microban
Ріжуча кромка ножа: гладка
Колір синій
Призначення ножа: обробний

Ножі серії MASTER - ідеальні ножі для професійного використання, надійні та міцні, довговічні з чудовою, відмінною здатністю нарізування. Лезо - нержавіюча сталь DIN 1.4110, товщина 2mm.

Характерна риса цієї серії - поліпропіленова ручка з антибактеріальним покриттям Microban (мікробан), яке забезпечує захист від запахів, бруду та цвілі, запобігає зростання грибків і бактерій. Більше гігієни та безпеки в приготуванні їжі. Антибактеріальний ефект триває так само довго як життя самого товару.

Ідеальна V-образна форма заточування леза гарантує точне акуратне нарізування, навіть після тривалого використання. Ручка - зручна, масивна та ергономічна для комфортного і безпечного захоплення, спеціальна структура покриття не дозволяє ножу ковзати в руці.

Особливості:

Лезо: нержавіюча сталь DIN 1.4110
Товщина леза: 2 мм
Рукоятка: поліпропілен із захисним покриттям Microban
Можна мити в посудомийній машині
Бренд Tramontina заснований в Бразилії в 1911 році. 10 фабрик, які виробляють понад 18 000 найменувань.

Один з лідерів світового ринку з виробництва ножів, столових і кухонних аксесуарів, посуду для приготування їжі, інструментів для сільського господарства, будівництва та саду.

Tramontina виробляє кухонне начиння тільки з найкращої 18/10 нержавіючої сталі, відполірованої до дзеркального блиску, яка з часом не тьмяніє і не темніє. Кожен елемент розробляється з умовою, щоб він зміг задовольнити смак, як звичайного домовласника, так і найбільш вимогливого професійного кухаря.

Приносить задоволення від процесу приготування їжі та від того, як це об'єднує людей залучених в цей процес.